Nyheder
For alle nyheder, hvad end de måtte omhandle.
Regler
1. Brug artiklens titel
Titlen på indlæg skal være titlen på nyhedsartiklen der linkes til. Du må dog gerne oversætte titlen hvis den ikke er på dansk, så længe oversættelsen er retvisende. En alternativ titel (fx i tilfælde af clickbait) eller vigtig supplerende information kan angives i kantede parenteser. Fx: "Clickbait titel [Beskrivende titel]". Dette sikrer at titlen på artiklen ikke er misvisende.
2. Brug ikke tekstfeltet ("body")
Link udelukkende til artiklen og brug ikke tekstfeltet ("body" på engelsk). Hvis du vil tilføje noget, så skriv en kommentar. Dette sikrer at debatten foregår fra et neutralt synspunkt der tager udgangspunkt i artiklen, og ikke en bestemt vinkling skrevet i tekstfeltet. Undtagelse: Det er tilladt at dele et referat af en artikel bag betalingsvæg i tekstfeltet.
3. Kun nye artikler
Artikler skal være mindre end en uge gamle. Dette sikrer at artikler faktisk er nyheder.
4. Debat-indlæg og andet skal markeres
Det er tilladt i et begrænset omfang at indlægge artikler der ikke som sådan er nyhedsartikler (fx debat-indlæg), men sådanne artikler skal markeres med [Debat] el. lign. mærkat i titlen af indlægget inden titlen på artiklen. Dette sikrer at brugere er klar over den potentielle højere bias der kommer fra debat-indlæg og sikrer at debat-indlæg ikke bruges til at skubbe en agenda.
Husk også at følge Feddit.dks generelle regler.
view the rest of the comments
Herhjemme står den på hjemmelavet pizza 😋
Lækkert! Hvad skal de pyntes med?
Vi laver en hjemmelavet 5 retters menu. Nogle små ting dog, teenager-venligt.
Når jeg køber pizza fra en restaurant har jeg ikke noget imod meget fyld, gerne meget kød. Men når jeg selv laver pizza foretrækker jeg det lidt mere minimalistisk, altså margherita eller bare nogle få skiver pepperoni/salami spredt hist og her. Når jeg selv laver pizza handler det jo i stor grad om at kunne smage sovsen, osten og især bunden da jeg har arbejdet hårdt for den :P. Det er mindre vigtigt når jeg køber pizza. Generelt set synes jeg også hjemmelavet pizza er bedre med mindre fyld; den bliver ikke så tynget af fyldet og mere fyld giver mere væske hvilket gør bunden blød og våd i stedet for sprød.
Men jeg har også noget familie der kommer forbi og de vil gerne have kebab, salat og creme fraiche dressing og ananas og champignoner - ingen af delene har jeg nogensinde været glade for men det skal jo heldigvis kun på deres stykker 😅
Har du prøvet at lave pizza bianco? Altså hvid pizza. Det er også utroligt lækkert. Min klare favorit er kartoffelpizza, hvor fyldet består af mascarpone (i stedet tomatsovs), skinke, kartofler i meget tynde skiver (gerne på mandolinjern), frisk mozzarella og så toppet med rosmarin, olivenolie, salt og peber. Det er simpelthen så lækkert, at når jeg en sjælden gang i mellem laver hjemmelavet pizza, så er det stort set udelukkende kartoffelpizza.
Min ynglings bianco er gederulle-ost, rosenmarin, kartoffel, olivenolie og lidt pepper. Så bliver det bare ikke meget mere lækkert.
Jeg har ikke selv prøvete at lave det men jeg har prøvet at spise kartoffelpizza før. Personligt savner jeg virkelig tomatsmagen når jeg spiser sådan en pizza så det er nok bare ikke lige mig 😅
Er helt enig med dine pizzabetragtninger. Synes generelt 3 til 4 toppings er ideelt.
Og egentlig gælder det samme på de gode pizzariaer. Dem er der dog alt for få af.