this post was submitted on 29 Sep 2024
10 points (85.7% liked)

Mad og drikke

64 readers
3 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Opskrift på vildtgryde: https://madenimitliv.dk/vildtgryde/

Jeg brugte et par dådyrfileter, som jeg købte på sidste anvendelsesdato, så det blev relativt billigt at lave. Udover opskriften kom jeg også lidt dijonsennep og en sjat Worcestershire sauce (Lea & Perrins naturligvis) i. Det giver en noget mere fyldig smag.

Det blev godt, men kødet blev desværre lidt tørt. Jeg har aldrig lavet vildt før, så det kræver nok lidt øvelse at håndtere kødet så det bliver rigtig godt.

top 4 comments
sorted by: hot top controversial new old
[–] Max 5 points 4 months ago (1 children)
[–] SorteKanin 3 points 4 months ago
[–] SorteKanin 2 points 4 months ago (1 children)

1 time i gryden i væske og det var tørt? Besynderligt. Men vildt er måske lidt mere uforudsigeligt. Jeg ville måske gå efter en opskrift med en stegeso i ovnen, så kan den sidde og hygge i mange timer og så kan den ikke rigtig andet end at blive mør. Men jeg spiser nærmest aldrig vildt, der er jeg for nærig.

[–] President_Pyrus 3 points 4 months ago

Jeg tror så også nærmere det blev til 1,5-2 timer i gryden, så det er muligvis derfor.