this post was submitted on 06 Mar 2025
12 points (100.0% liked)
Mad og drikke
79 readers
45 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Pecorino romano nærmere bestemt, der er ret stor forskel på dem.
Det er lidt en kunst at lave en cacio e pepe. Et trick er at bruge kogevandet til pastaen som en "Bain-marie"
Ellers skal man gøre den idiotsikker med majsstivelse.
Det er så også Pecorino Romano, som Bilka har :)