this post was submitted on 16 Apr 2025
14 points (93.8% liked)
Mad og drikke
90 readers
1 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Mangler obligatorisk "så du ikke behøver at gøre det".
Tror aldrig jeg har smagt krabbe. Kan man sammenligne det med rejer?
Jeg synes taskekrabbe er sindsygt godt.
Skal jeg være ærlig vil jeg hellere have krabbeklør end hummer, og så er de billigere.
Det ser nu godt ud af servere sådan et helt fad med krabbeklør og citroner, godt brød og mayo eller urtecreme
En tør cremant til så er vi oppe at ringe.
Der er mange gode ting at lave på krabbeklør.
Jeg lavede nogle krabbefrikadeller som jeg bruge til topping på ramen, det var også et hit.
Ej, det har du da helt ret i! Satans! 😄
Det minder lidt om hinanden, på samme måde som oksekød minder om svinekød. Så øh. Ikke rigtigt ;)
herudover er konsistensen også anderledes. Rema 1000 havde krabbeklør til 40 kroner for 400g her til påske, og så plejer de også at sælge dem til nytår. Så du kan prøve det der. De er allerede kogt, og jeg plejer at bruge en hammer til at knække skallerne (hvilket også er meget underholdende)
Konsistensen er svær at sammenligne med ret meget, meget lange basmatiris måske?
Tja, måske surimi/imitationskrabbe? Hvilket stadig er langt fra 😄
Til dit forsvar svarer 400g kløer vel kun til... 100g kød? 200g? Lyder lækkert uanset 🤤
Hehe jeps. Jeg vejede skallerne (+evt småretter af det kød jeg ikke kunne få ud) efter jeg havde spist, og der var ~220 gram skaller.