this post was submitted on 16 Apr 2025
14 points (93.8% liked)

Mad og drikke

89 readers
17 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Det var lækkert, men også alt for meget for én person at spise.

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] SorteKanin 5 points 2 days ago (6 children)

Mangler obligatorisk "så du ikke behøver at gøre det".

Tror aldrig jeg har smagt krabbe. Kan man sammenligne det med rejer?

[–] djmikeale@lemm.ee 2 points 2 days ago (4 children)

Ej, det har du da helt ret i! Satans! 😄

Det minder lidt om hinanden, på samme måde som oksekød minder om svinekød. Så øh. Ikke rigtigt ;)

herudover er konsistensen også anderledes. Rema 1000 havde krabbeklør til 40 kroner for 400g her til påske, og så plejer de også at sælge dem til nytår. Så du kan prøve det der. De er allerede kogt, og jeg plejer at bruge en hammer til at knække skallerne (hvilket også er meget underholdende)

[–] Tralle 2 points 2 days ago (1 children)

Konsistensen er svær at sammenligne med ret meget, meget lange basmatiris måske?

[–] djmikeale@lemm.ee 2 points 1 day ago

Tja, måske surimi/imitationskrabbe? Hvilket stadig er langt fra 😄

load more comments (2 replies)
load more comments (3 replies)