this post was submitted on 07 Aug 2025
14 points (100.0% liked)

Mad og drikke

115 readers
1 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 2 years ago
MODERATORS
 

Egentlig en gammel artikel fra Zetland om vin, men kom til at snakke om den med nogle venner. Den samtale gav mig lyst til at dele artiklen herinde.

Jeg har dog ikke selv særligt meget styr på vin

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] Tralle 5 points 2 weeks ago* (last edited 2 weeks ago)

Det er et super interessant emne.

Med whisky er min oplevelse at der kan være ret markant forskel på ens oplevelse af en bestemt whisky alt efter hvor og hvornår man smager. Selvfølgelig kan whisky udvikle sig i flasken alt efter oxidation i flasken. Men det kan være ret markant.

Jeg tænker ikke at vin er anderledes på det punkt.

Som de skriver i artiklen så scorer de "gode" vine ofte svingende karakterer mens de "dårlige" ret konsekvent scorer lavt. Så lidt kan man da bruge deres test til 🙂