this post was submitted on 07 Aug 2025
11 points (100.0% liked)
Mad og drikke
114 readers
1 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Når jeg laver burgerboller (på grillen) bliver bollen aldrig sprød, men bare varmet. Jeg har prøvet at smøre lidt smør på, og håbede at det måske ville virke (havde hørt noget om, at resturanter bare brugte uanede mængder af fedt, til at få det til at smage godt). Men det ender bare med at bollen bliver brændt der hvor smørret var.
Er det nogle specielle boller jeg skal købe? Jeg gad virkelig godt at vide hvordan restauranter laver sprøde burgerboller.
Hvor vil du have den til at være sprød? På indersiden eller ydersiden? Jeg tror måske det er lidt svært at gøre det på en grill. Hvis du rister bollens inderside i smør med høj nok varme på en pande, så burde det blive sprødt vil jeg mene. Men jeg er ikke ekspert.
Tak for tippet! Jeg går mest bare efter en burgerbolle der er fast. I alle mine burgere er bunden blød, og det er bare lidt nederen når man skal holde/spise den :)