Uanset hvordan krummen blev, så ser de i hvert fald gode ud!
Mad og drikke
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
Hvor mange gange foldede du dejen? Og lykkedes det at gøre det uden at lagene gik i stykker så der kom smør ud ? Jeg prøvede en gang for mange år siden. Der gik smør i det hele og det blev ret klistret.
Jeg foldede 3x3, altså foldede dejen 3 gange over sig selv 3 gange, så 27 lag.
Jeg vil gætte på at det der er gået galt for dig er at dejen har været for varm? Altså at smøret er smeltet og så løbet ud. Man skal holde dejen meget kold, både for smørets skyld men også for at sikre at gæren ikke begynder at hæve dejen, for så går lagene også i stykker.
Jeg satte dejen i fryseren i ~10 minutter mellem hvert fold for at sikre at den holdt sig kold.
Det var præcis min egen konklusion den gang.
God ide med fryseren. Kunne være jeg skulle give det en chance igen.