this post was submitted on 09 Mar 2025
30 points (100.0% liked)

Mad og drikke

79 readers
57 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] SorteKanin 6 points 13 hours ago

Du kan ikke komme meget højere end 300 grader i en hjemmeovn, men en professionel ovn er meget varmere men bruger dog sten. Stål overfører varme hurtigere end sten, så du kompenserer for den lavere temperatur ved at overføre varmen hurtigere gennem stålet.

Så altså du ville aldrig bruge stål i en professionel pizza ovn, fordi du ville have en højere temperatur, men i en hjemmeovn giver det rigtig god mening.