this post was submitted on 09 Mar 2025
30 points (100.0% liked)
Mad og drikke
79 readers
45 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Jeg bruger bagejern. Lavede også en tråd om dets tilblivelse for et stykke tid siden.
Jern, støbejern og rustfrit har forskellige varmeledningsevner. Jern den bedste, så støbejern og så rustfrit stål. Jeg bruger en plade på 8 mm af rent jern, og det fungere ret godt i min ovn der desværre ikke bliver mere end ca 280 grader.
https://da.m.wikipedia.org/wiki/Specifik_varmeledningsevne