this post was submitted on 15 Jun 2025
12 points (100.0% liked)
Forskning og Videnskab
130 readers
19 users here now
Dansk
Dette fællesskab er dedikeret til formidling og diskussion af primært dansk forskning og videnskab, eller forskning som har interesse for danskere eller Danmark i al almindelighed.
Der må postes på alle nordiske sprog, alle rigsfællesskabets sprog, samt på engelsk.
English
This community is dedicated to the dissemination and discussion of primarily Danish research and science, or research that is of interest to Danes or Denmark in general.
Posts may be made in all Nordic languages, all the languages of the Danish Realm, as well as in English.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Synes det er top spændende at der puttes så meget energi og forskning i at skabe gærtyper der kan fermentere uden at danne alkohol. Og så har Mikkel måske en en god pointe. Måske bør man se alkohol frie øl lidt som veganermad: Ligesom man ikke nødvendigvis skal prøve at få vegansk mad til at ligne og smage af kød, bør man måske heller ikke forsøge at få alkohol frie øl til at smage af øl med alkohol. Det kan være man skal se det som et mere selvstændigt produkt, der kan noget andet. Håber der indenfor en overkommelig tidsramme kommer gærtyper på markedet, der gør, at jeg her hjemme kan lave alkoholfrie øl ved stuetemperatur :)
ps. Øllen der nævnes i artiklen, er imo en af de bedste alkoholfrie øl. Der er virkelig smag for pengene.
Brooklyn Special Effects er en virkelig god øl, som jeg nød så sent som i går aftes til noget krydret mad. Den var perfekt.
Af andre rigtig gode (efter min mening) alkoholfrie øl, vil jeg nævne: