this post was submitted on 25 Jul 2025
14 points (93.8% liked)

Mad og drikke

115 readers
1 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 2 years ago
MODERATORS
 
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] TDCN 3 points 1 month ago* (last edited 1 month ago)

Jeg elsker muslinger og øllebrød 😄

Interessant kombi må jeg nok sige 😂 /s

Nå jeg koger øllebrøden længe så skifter den farve og får en mørkere og dybere brun farve og bliver mere sød og maltet i smagen så den ikke længere smager af kogt rugbrød. Trykkogeren gør det som sagt en hel del hurtigere.

Har du brødet stående i blød natten over også?

Nej der har jeg ikke prøvet, men jeg blender altid rugbrød først i min store blender så det hele er ensartet. Det bliver ikke til smadder men hakket i småstykker. Jeg har mange hele nødder og kerner i mit rugbrød så blenderen gør det ensartet og det koger hurtigere ud og mere jævnt.

Opskrift: