this post was submitted on 12 Aug 2025
13 points (100.0% liked)
Mad og drikke
118 readers
12 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Jeg har erfaring med Napoleonen, og har lyst til at sige... Ingen af dem? Begge er designet med brænderne umiddelbart under ristene. Man har forsøgt at kompensere ved at lave ristene massive umiddelbart over brænderne, men det ændrer ikke ved at det er mere end almindeligt svært at få en jævn varme. Sammenlign deres design med de fleste "rigtige"/større gasgrill som har en form for varmedeflektor mellem brænder og rist for at få en mere jævn varmefordeling.
Hvis det skal være petit ville jeg foreslå noget i den her stil. Derudover ville jeg foreslå at genoverveje projektet hvis der vitterligt kun er plads til en petit gasgrill, da det grundlæggende er svært at få en god præstation ud af dem - specielt hvis den både skal kunne klare pizza og bacon.
Tusind tak. Fedt input. Jeg ved ikke hvad der er petite. Tanken er en altan. Tænker umiddelbart ikke den skal være større end forno medio. Max bredde er 130 cm inkl et bord af en art .
Vi havde en weber spirit 2 tror jeg. Den var tynd metal, og havde for stort grill areal til kun tre brændere. Ikke imponeret. Men den havde de deflektore du snakker om.