this post was submitted on 12 Aug 2025
13 points (100.0% liked)

Mad og drikke

118 readers
15 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 2 years ago
MODERATORS
13
submitted 2 months ago* (last edited 2 months ago) by Ohh@lemmy.ml to c/mad
 

Halløj Vi skal have en grill til altanen. Svigerfar siger morsøe er bedre end weber (som jeg heller ikke var imponeret over). Nu står valget mellem en napoleon travel q 285 pro, eller en morsø forno medio

Begge har to brændere, men morsøs brændere er koncentriske halvcirkeler, hvor napoleon istedet har en brænder i hver side

Morsø er vist lidt dybere, men samme bredde.

Vi vil både lave pizza og kalkynbacon på altanen.

Har I erfaring med det ene eller andet? Morsø er lidt dyrere men ikke meget, hvis man kigger sig lidt omkring.

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] Ohh@lemmy.ml 2 points 2 months ago

Tusind tak. Fedt input. Jeg ved ikke hvad der er petite. Tanken er en altan. Tænker umiddelbart ikke den skal være større end forno medio. Max bredde er 130 cm inkl et bord af en art .

Vi havde en weber spirit 2 tror jeg. Den var tynd metal, og havde for stort grill areal til kun tre brændere. Ikke imponeret. Men den havde de deflektore du snakker om.