this post was submitted on 05 Jul 2024
18 points (84.6% liked)
Mad og drikke
64 readers
3 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Remas bagemel er faktisk rimelig god, 12% protein er fint til en pizzadej.
Det er faktisk den hustruen købte. Deres økologiske har kun 10%. Det er lidt slattent.
Hvis jeg får tid og energi skærer jeg en 8 mm tyk jernplade til så den kan komme med i ovnen som pizzajern.
Ellers så er https://bagestaalet.dk/ ikke alt for dyrt, det er der jeg har købt fra :)
Tak for linket. Har allerede en jernplade liggende. Vil tro jeg kan have den klar på 15 til 20 minutter. Og jeg kan ikke tjene 600 kr på 20 minutter, så det er umiddelbart godt givet ud ;)
Yup jeg har også godt tyk styk stål i ovn og så godt fart på med 250C det hjælper!
Jeg har, lærte jeg ved hjælp af feddit.dk, en super varmer funktion på min ovn. Det kan være den er god til at lave pizza.
Jeg skruer op på max, dvs. 300 grader i min ovn, men mit infrarøde termometer siger at mit stål når helt op til 320 grader! Det virker godt for mig i hvert fald.
Varmer er vist bedre men så bliver timing lidt mere kritisk
Ja jeg kender det godt, der er rimelig stor forskel på 5 minutter og 7 minutter på stålet 😬
Forskel mellem al Dente eller al Dante
😂