this post was submitted on 08 Dec 2024
7 points (100.0% liked)

Mad og drikke

64 readers
1 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).

Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God søndag!

top 5 comments
sorted by: hot top controversial new old
[–] SorteKanin 6 points 2 months ago

Der er ret mange rester tilbage fra frokostordningen på mit nye arbejde så jeg har dybest set levet af deres menu denne uge :P

Der var bl.a. julemad i torsdags med flæskesteg, rødkål, risalamande osv.

Men det der smager bedst ved at spise resterne er dog følelsen af madbudgettet derhjemme der skrumper. Gratis mad smager bare bedre 😋

[–] bobslaede 5 points 2 months ago (1 children)

Jeg lavede smash burgers på grillen i går. De blev gode. Med bacon, løg og ost 🍔
Ellers har vi fået fladbrød med bønner og guac. Og chili sin carne.
Det var det mest nævneværdige 😃

[–] Klorofyl 4 points 2 months ago (1 children)

Vil du ELI5 hvad den praktiske forskel på burgere med smash bøffer vs bøffer er?

[–] bobslaede 3 points 2 months ago

Når jeg laver smash så former jeg ikke bøfferne. Jeg laver kugler af kød. Så putter jeg dem på ret varm stegeplade på grillen, og så klemmer jeg dem helt flade. Smasher dem ned i pladen. Altså stille og roligt. Så får de nogle rigtig dejlig sprøde kanter. Når jeg har vendt dem om, så putter jeg ost på, og lukker låget på grillen. Så smelter det dejligt ind i bøfferne.

[–] Klorofyl 4 points 2 months ago

Har fået vildsvinekølle. Købte det af en kollega for 50 kr / kg. Det smager ret godt.