this post was submitted on 05 Jun 2025
9 points (100.0% liked)

Mad og drikke

100 readers
5 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

top 16 comments
sorted by: hot top controversial new old
[–] Urt 5 points 1 day ago (1 children)

Vi fik fingrene i en Too good to go proppet med tomater, så den stod på tomat og feta bagt i ovn med basilikum og hvidløg, med pasta til - var vildt lækkert, vis jeg selv skal sige det 😊

[–] President_Pyrus 3 points 1 day ago (2 children)

Uhh, det giver mig lyst til at lave den mest simple og lækre pastaret, der findes: Et finthakket løg svitses, og der tilføjes en passende mængde friske (sommer)tomater. Samtidig koges en portion fettuccine. Tomatsovsen krydres med frisk basilikum, salt og peber. Smid den færdige pasta ned i gryden med sovsen, og juster konsistensen med pastavandet. Drys med parmesan.

Det er simpelthen så lækkert, men den kræver virkelig også nogle gode tomater!

[–] Urt 3 points 16 hours ago (1 children)

Der er bare ikke noget lækre end nye tomater - man skal bare gøre så lidt ved dem som muligt!

[–] President_Pyrus 3 points 15 hours ago

Ja, når de virkelig er gode, er det næsten synd at krydre sin mad for meget, eller bruge for mange ingredienser. Det overdøver den fantastiske friskhed, som tomaterne ellers har!

[–] SorteKanin 2 points 1 day ago (1 children)

Lyder passende til at fejre kagedagen, tillykke :P

[–] President_Pyrus 2 points 1 day ago

Egentlig lidt ufatteligt at det allerede er to år siden, at Reddit lukkede API'en, og vi rykkede herover.

[–] Tralle 5 points 1 day ago

Her stod den på let aftensmad i form af bruschetta.

Tomaterne begynder så småt at være gode sydfra.

[–] Nangijala 6 points 1 day ago

Jeg tror vi skal have nudler med en improviseret thaisuppe. Kæresten har ondt i halsen efter en nat med dårlig søvn og en hel dag ude i psyko-blæsevejr sidste weekend, så vi har dyrket comfortfood med lidt chili, ingefær og hvidløg i løbet af ugen - og han købte en ordentlig omgang sesamnudler i går, så tonen er lissom lagt for i dag. :b

[–] President_Pyrus 5 points 1 day ago

Grundlovsmøde om lidt, og så hjem og lave nachos med kylling om lidt. Det fungerer altså bare. Så håber jeg bare at avocadoen jeg købte i går har det fint 😅

[–] Underbroen 4 points 1 day ago (1 children)

Jeg spiste på Hong Special i Hvidovre i går, som er blevet betegnet som en overset perle, for de som kan lide kinesisk mad. Hvis jeg ikke havde hørt om den på forhånd ville jeg nok også have afskrevet den på udseendet udefra. Men de skuffede ikke! En tasting menu med en god blanding af Dim Sum, supper, and og en virkelig god tepyan på okseribben. Alt sammen til den sølle pris af 350 kroner. Det gør jeg gerne igen!

[–] Urt 3 points 1 day ago

Den er skrevet bag øret, vis jeg skulle befinde mig sulten i Hvidovre - Elsker kinesisk, men synes der kan være langt imellem de gode steder.

[–] oz1sej 7 points 1 day ago (1 children)

I aften steger jeg kylling og bacon, og så står den på clubsandwiches 🥪 - måske med en god øl til 🍺

[–] Tralle 6 points 1 day ago

Det er heller ikke dårligt!

[–] bobslaede 5 points 1 day ago (1 children)

Jeg skal lave boller i karry i dag. Det er lang tid siden. Der var fritgående gris/kalv i rema den anden dag, så nu skulle det være.
Forhåbentlig bliver der til flere dage.
Vi skal have ristaffel til.

[–] SorteKanin 3 points 1 day ago (1 children)

Jeg lavede selv en stor portion boller i karry i går, det er så lækkert!

[–] bobslaede 2 points 1 day ago* (last edited 18 hours ago)

Det blev godt. Det endte med 41 kødboller i en god størrelse. Så er der også til i morgen, og forhåbentlig fryseren derefter.