this post was submitted on 24 Jul 2025
8 points (100.0% liked)

Mad og drikke

112 readers
9 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 2 years ago
MODERATORS
 

Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

top 5 comments
sorted by: hot top controversial new old
[–] leds 8 points 1 week ago (1 children)
[–] Klorofyl 4 points 1 week ago (1 children)

Ser godt nok god ud. Og mega flot kant. Tillykke med den. Hvordan laver du dejen?

[–] leds 2 points 1 week ago

Det er bare hvede mel med måske 25% fuldkorn, lidt gær og noget tørret surdej ( jeg er ikke helt sikre på om det gør noget eller om de tilføjer bare smag af surdej) og så har det stået it køleskab i 48 timer.

[–] President_Pyrus 8 points 1 week ago

Lasagne til aftensmad i går. Det bliver altså rigtig godt og sundt for sjælen, når man laver mornaysaucen på fløde i stedet for mælk!

Og i dag har jeg så lavet en vægtfyldetest på min øl, som er i gang med sin primærgæring. Der er ikke lang tid til den er færdig, så den planlagte tørhumling blev lige startet et par dage tidligere end planlagt. Og jeg fik da også lige smagt på den, og den smager umiskendelig som flad øl, præcis som den bør på nuværende tidspunkt.

[–] Underbroen 6 points 1 week ago

Jeg har været en tur på Danmark højest beliggende restaurant, Bavn i Århus. 142 meter over jorden og med en fantastisk udsigt. Maden var udemærket; jeg plejer ikke at være til dessert, men den kæmpe portion rødgrød m. macaron, is og en god ribssaft til som drink var næsten højdepunktet.

Ellers lakker ferien mod enden og det betyder, at vi er hjemme igen og der derfor ikke er nogen, som laver mad til mig (snøft snøft). Hverdagen og hverdagsmaden nærmer sig med hastige skridt!