this post was submitted on 25 Jul 2025
14 points (93.8% liked)
Mad og drikke
112 readers
7 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Altså alt ved det lyder lækkert og måske er det derfor jeg bliver skuffet? Det ser godt ud, det lyder godt etc., men smagen lever ikke op til mine forventninger. Jeg har også fået det serveret på i hvert fald to restauranter, som har lavet det som en ny nordisk dessert med undervældende resultater.
Helt fair. 😄 Jeg må sige at det lyder til at du har gjort et stærkt forsøg 💪 hvilket er mere end de fleste tør når de støder på mad de ikke kan lide. Har det selv på samme måde med muslinger. Det kan jeg bare slet ikke have, selv om jeg har prøvet på mange forskellige tilberednigns måder og kvaliteter. Prøver altid, men må erkende hver gang at det bare ikke er noget for mig desværre.
Jeg elsker muslinger og øllebrød 😄
Øllebrød med flødeskum er dælme godt!
Jeg laver det oftest på rugbrød af ren rug, har altid bare kogt det til konsistensen var okay, men kan være jeg skal prøve med længere. Har du brødet stående i blød natten over også?
Lidt i samme boldgade har man i Sønderjylland brødtort. https://www.foodfanatic.dk/rugbroedslagkage
Interessant kombi må jeg nok sige 😂 /s
Nå jeg koger øllebrøden længe så skifter den farve og får en mørkere og dybere brun farve og bliver mere sød og maltet i smagen så den ikke længere smager af kogt rugbrød. Trykkogeren gør det som sagt en hel del hurtigere.
Nej der har jeg ikke prøvet, men jeg blender altid rugbrød først i min store blender så det hele er ensartet. Det bliver ikke til smadder men hakket i småstykker. Jeg har mange hele nødder og kerner i mit rugbrød så blenderen gør det ensartet og det koger hurtigere ud og mere jævnt.
Opskrift: